بهترین مدل اسپرسو ساز تکنو با قیمت
در این مطلب به معرفی بهترین مدل اسپرسو ساز تکنو مدل te-820 و te-819 و te-818 و te-817 و te-823 و ۸۲۳ و ۲۰ بار با قیمت و لینک خرید و همچنین نقد و بررسی ویژگی های هر یک از آن ها و راهنمای خرید اسپرسو ساز تکنو و اینکه اسپرسو ساز تکنو از کجا بخریم و اسپرسو ساز تکنو خوبه می پردازیم
پرفروش ترین و بهترین انواع اسپرسو ساز تکنو
بهترین و پرفروش ترین انواع اسپرسو ساز تکنو به شرح زیر می باشند
اسپرسو ساز تکنو مدل TE-819
مشخصات
- امکانات اسپرسوساز
- برنامهریزی
- تمپر قهوه
- تولید کف شیر
- حالت آماده به کار
- سینی چکه گیر
- فوم ساز اتوماتیک
- نازل بخار
- نمایشگر دیجیتال
- قابلیت استفاده از
- پودر قهوه
- نوشیدنیهای قابل تهیه
- آب جوش
- اسپرسو
- کافه لاته
- موکا
- کاپوچینو
- ماکیاتو
- ریسترتو
- لانگو
- امریکانو
- شیر گرم
- کافه اوله
- فلت وایت
- فرانسه
- دستگاه نمایش وضعیت
- صفحه نمایش
- تعداد نازل قهوه
- یک عدد
- شناسه کالا
- ۲۹۰۱۲۹۳۵۰۱۰۰۸
- توان
- ۱۰۰۰ وات
- طول سیم
- ۱ سانتی متر
- جنس بدنه
- استیل
- وزن
- ۳۲۰۰ کیلوگرم
اسپرسو ساز تکنو مدل te-820
مشخصات
- شناسه کالا
- ۲۹۰۱۲۹۳۵۰۱۰۱۵
- توان
- ۱۴۵۰ وات
- جنس بدنه
- استیل
- وزن
- ۱۸۰۰ کیلوگرم
اسپرسو ساز تکنو مدل TE-818
مشخصات
- حجم مخزن آب
- ۱.۵ لیتر
- حداکثر ارتفاع مجاز لیوان
- ۹ سانتیمتر
- امکانات اسپرسوساز
- سیستم کاپوچینو ساز
- سینی چکه گیر
- نازل بخار
- قابلیت استفاده از
- پودر قهوه
- نوشیدنیهای قابل تهیه
- اسپرسو
- کافه لاته
- موکا
- کاپوچینو
- ماکیاتو
- امریکانو
- تعداد نازل قهوه
- یک عدد
- شناسه کالا
- ۲۹۰۱۲۹۳۵۰۰۹۲۶
- فشار بخار
- ۲۰ بار
- پهنا
- ۲۰
- توان
- ۱۰۰۰ وات
- عمق
- ۲۶ سانتیمتر
- طول سیم
- ۷۰ سانتی متر
- ارتفاع
- ۳۰ سانتیمتر
- جنس بدنه
- استیل
- وزن
- ۳.۵ کیلوگرم
اسپرسو ساز تکنو مدل Te-817
مشخصات
- قابلیت استفاده از
- پودر قهوه
- نوشیدنیهای قابل تهیه
- اسپرسو
- کافه لاته
- کاپوچینو
- تعداد نازل قهوه
- یک عدد
- شناسه کالا
- ۲۹۰۱۲۹۳۵۰۰۴۳۸
- فشار بخار
- ۳
- ظرفیت مخزن
- ۰.۲۴
- توان
- ۸۰۰ وات
- جنس بدنه
- استیل ضدزنگ
- وزن
- ۱.۶ کیلوگرم
- ابعاد
- ۱۴۰ × ۲۶۰ × ۳۲۰ سانتیمتر
اسپرسو ساز تکنو مدل Te-817
مشخصات
- قابلیت استفاده از
- پودر قهوه
- نوشیدنیهای قابل تهیه
- اسپرسو
- کافه لاته
- کاپوچینو
- تعداد نازل قهوه
- یک عدد
- سایر توضیحات
- سینه چکه متحرک و قابل شستشو سیستم مقاوم در براب دما و فشار بیش از حد حاکثرظرفیت: ۴ فنجان
- نوع اسپرسو ساز
- چندکاره (اسپرسو، کاپوچینو و لاته)
- ظرفیت مخزن
- ۰.۲۴
- مشخصات فنی اسپرسو ساز
- توان
- ۸۰۰ وات
- جنس بدنه
- پلاستیک
- اقلام همراه محصول
- تمپر
- وزن
- ۱.۷ کیلوگرم
- ابعاد
- ۱۴۰ × ۲۵۰ × ۳۲۰ سانتیمتر
اسپرسو ساز تکو مدل CM-1303D
مشخصات
- حجم مخزن آب
- ۱.۸ لیتر
- امکانات اسپرسوساز
- تولید کف شیر
- حالت آماده به کار
- خروجی آب داغ
- سیستم گرم کردن فنجان
- سینی چکه گیر
- نازل بخار
- قابلیت استفاده از
- پودر قهوه
- قابلیت تنظیم میزان بخار
- دستی
- نوشیدنیهای قابل تهیه
- آب جوش
- اسپرسو
- کافه لاته
- موکا
- کاپوچینو
- ماکیاتو
- لانگو
- امریکانو
- شیر گرم
- دستگاه نمایش وضعیت
- نشانگر روی پنل
- سیستم ایمنی
- دکمه توقف عملیات
- تعداد نازل قهوه
- یک عدد
- شناسه کالا
- اسپرسو ساز تکو TECO مدل CM-۱۳۰۳D
- نوع اسپرسو ساز
- خانگی
- فشار بخار
- ۲۰
- ظرفیت مخزن
- ۱.۸ لیتر
- توان
- ۸۵۰ وات وات
- عمق
- ۲۶ سانتیمتر
- طول سیم
- ۸۰ سانت سانتی متر
- ارتفاع
- ۳۴ سانتیمتر
- طول
- ۳۲ سانتیمتر
- جنس بدنه
- استیل
- اقلام همراه محصول
- پرتا فیلتر , دو عدد اسکوپ , تمپر و پیمانه قهوه
- وزن
- ۳.۹ کیلوگرم
اسپرسو ساز تکنو ( به انگلیسی techno espresso maker ) یکی از محصولات برتر در بازار قهوه است که با نظر به ویژگی های منحصر به فرد خود، تجربه ای لذت بخش و حرفه ای را برای علاقه مندان به قهوه فراهم می کند.
انواع اسپرسو ساز تکنو
اسپرسو ساز تکنو در چندین نوع متفاوت عرضه می گردد. این انواع شامل ماشین های اسپرسو با آب گرم (مستقیم و مخزن آب)، ماشین های اسپرسو با بویلرهای متفاوت (یک بویلر، دو بویلر، و بویلر تبادل حرارتی)، ماشین های اسپرسو با مکانیزم های متفاوت (لور، بخار، و پمپ)، و سطوح متفاوت عملیات خودکار (نیمه اتوماتیک، اتوماتیک، فوق العاده اتوماتیک، فرا اتوماتیک) می باشد.
روش استفاده از اسپرسو ساز تکنو
برای استفاده از اسپرسو ساز تکنو، ابتدا می بایست ماشین را آماده کنید. این کار شامل پر کردن مخزن آب با آب تازه و روشن کردن ماشین برای گرم کردن آن است. سپس دانه های قهوه را آسیاب کرده و به میزان مناسب در فیلتر قرار دهید. بعد از اینکه فیلتر را در سری قرار دادید، می توانید فرآیند استخراج را شروع کنید.
کاربرد اسپرسو ساز تکنو
اسپرسو ساز تکنو برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه ای مانند اسپرسو، کاپوچینو و لاته استفاده می گردد. همچنین، این ماشین ها می توانند در کافی شاپ ها، رستوران ها و حتی خانه ها برای تهیه قهوه حرفه ای استفاده شوند.
ویژگی ها و خصوصیات اسپرسو ساز تکنو
اسپرسو ساز تکنو با ویژگی هایی مانند خاموش شدن خودکار و گرم کننده قوری، آسان برای راه اندازی و استفاده، طراحی جذاب در رنگ های متنوع، رابط کاربری ساده و گارانتی ۵ ساله عرضه می گردد. همچنین، این ماشین ها می توانند قهوه ای پیچیده و خوشمزه تولید کنند.
ساختمان و اجزای تشکیل دهنده اسپرسو ساز تکنو
اسپرسو ساز تکنو شامل چندین قسمت اصلی است:
- منبع آب
این ماشین ها می توانند آب را از یک مخزن داخلی یا یک منبع آب خارجی بکشند. - پمپ
این قسمت فشار لازم برای استخراج اسپرسو را ایجاد می کند. - بویلر
این قسمت آب را گرم می کند تا بتواند از طریق قهوه فشار یابد. - سر گروه
این قسمت شامل فیلتر قهوه است که آب گرم از طریق آن فشار می یابد. - دسته بخار
این قسمت برای ایجاد بخار برای فراهم کردن شیر برای نوشیدنی های قهوه ای مانند کاپوچینو استفاده می گردد
بهترین مدل اسپرسو ساز تکنو
بهترین مدل اسپرسو ساز تکنو می بایست ویژگی هایی مانند طراحی کوچک، سادگی در استفاده، تولید اسپرسو خوشمزه در هر فنجان، دارا بودن ویژگی های مانند آسیاب داخلی و فراهم کردن فراهم کردن فرمان های دیجیتال را داشته باشد.
روش نظافت و نگهداری از اسپرسو ساز تکنو
برای نظافت و نگهداری از اسپرسو ساز تکنو، شما می بایست مراحل زیر را دنبال کنید:
- جمع آوری مواد
قبل از شروع به نظافت اسپرسو ساز، می بایست تمام مواد و تجهیزات لازم را جمع آوری کنید. این شامل یک پارچه نرم تمیز و برس تمیز کننده است. - خالی کردن و شستن سینی قطره گیر و مخزن آب
وقتی ماشین اسپرسو را تمیز می کنید، یکی از پر اهمیتترین وظایف خالی کردن و شستن سینی قطره گیر و مخزن آب است. - نظافت فیلتر دسته و سبدها
برای نگهداری اسپرسو ساز در وضعیت کاری مناسب، می بایست به طور منظم و کامل فیلتر دسته و سبد گروه را تمیز کرد. - پس زدن ماشین
برای اطمینان از اینکه هر فنجان اسپرسو غنی و قوی است، می بایست به طور منظم ماشین اسپرسو را پس بزنید. - نظافت بخار دسته
می بایست بخار دسته را با یک پارچه تمیز کرد. - دی اسکیل کردن ماشین
برای حفظ عملکرد بالای ماشین اسپرسو، می بایست به طور منظم آن را دی اسکیل کنید.
تاریخچه تولید اسپرسو ساز تکنو
تولید اسپرسو ساز تکنو در چند مرحله اصلی انجام شده است. نخستین مدل اسپرسو ساز توسط آنجلو موریوندو در تورین، ایتالیا در سال ۱۸۸۴ اختراع شد. این مدل با استفاده از بخار، آب گرم را از طریق لایه ای از قهوه آسیاب شده فشار می داد، نتیجه یک شات غنی و متمرکز از اسپرسو بود. در دهه های بعدی، پیشرفت های فناوری منجر به اختراع ماشین های اسپرسو بخاری شد که کوچکتر و قابل حمل تر بودند. نخستین این دستگاه ها توسط لوئیجی بزرا در سال ۱۹۰۱ ایجاد شد.
راهنمای خرید اسپرسو ساز تکنو
هنگام خرید اسپرسو ساز تکنو، چندین عامل پر اهمیت وجود دارد:
- قیمت و نوع دستگاه
می بایست به قیمت و نوع دستگاه توجه کنید. - کیفیت آسیاب
می بایست بیشتر روی خرید یک آسیاب با کیفیت تمرکز کنید تا خود دستگاه اسپرسو. - اندازه دستگاه در مقابل فضای کنترتاپی که دارید
می بایست مقدار فضای کنترتاپی که دارید را اندازه گیری کنید. - فرکانس استفاده از دستگاه
اگر قصد دارید روزانه یک یا دو نوشیدنی با دستگاه تهیه کنید، می بایست یک اسپرسو ساز با دو بویلر کوچک یا یک بویلر را انتخاب کنید. - آسانی نظافت
اگر زمان اضافی زیادی ندارید، از مدل هایی با قطعه های کوچک بیشتری که نیاز به نظافت مکرر دارند دوری کنید.
بخش پرسش و پاسخ (FAQ) درباره اسپرسو ساز تکنو
اسپرسو چیست؟
اسپرسو روشی برای دم کردن قهوه است که در آن مقدار کمی آب نزدیک به جوش را از طریق قهوه آسیاب شده تحت فشار عبور می دهد.
اسپرسو چه طعمی دارد؟
اسپرسو نوشیدنی بسیار پیچیده ای است و توصیف طعم آن در چند کلمه هرگز به این نوشیدنی عدالت نمی کند.
اسپرسو چگونه اختراع شد؟
در بیش از ۱۰۰ سال گذشته، اسپرسو از طریق تعداد زیادی نوآوری ها عبور کرده است.
چگونه اسپرسو را تلفظ می کنیم؟
برای تلفظ صحیح کلمه “اسپرسو”، می بایست آن را به عنوان “اِس-پرِس-سو” تلفظ کنید.
چگونه از اسپرسو ساز استفاده کنیم؟
اگر یک اسپرسو ساز در خانه دارید، می توانید تمرین کنید و یاد بگیرید چگونه از آن برای تهیه بهترین قهوه ممکن استفاده نمایید.